14 / 05 / 2024

diyanet alışveriş kartı

diyanet alışveriş kartı

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı Ramazan ayında alışveriş kartı dağıtıyor. Kurum isimleri tespit edilen ailelere birebir ev ziyaretleri yaparak alışveriş kartlarını takdim edecek.

Kredi kartında yeni dönem! Alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı değişiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı", Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre kredi kartıyla alışverişte ve nakit çekiminde taksit sayısı için ilave önlem alınabilecek.

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

 Sodexo kart kullanıcılarına büyük indirim! Son bir yılda kartla alışveriş yapanlara 22 milyon liralık indirim!

Çok sayıda kategoriden ve markadan alışveriş imkanı sağlayan Sodexo, kullanıcılarına çeşitli indirimler sunuyor. Şirket, bugüne kadar yaptığı iş birlikleri ve kampanyalar ile son 1 yılda kullanıcılarına toplamda 22 milyon lira tutarında indirim sağlamış oldu.

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar…

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank, Bonus üyesi olan müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! ING Kredi Kartı sahipleri 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında farklı günlerde Shell istasyonlarından toplamda 4 kez 400 TL’lik alışveriş ile katılım sağlayabilirsiniz.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Market alışverişi yapmadan önce buraya bakın!

1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Maximum Kart'ınızla yapacağınız alışverişlerde MaxiPuan fırsatları sizleri bekliyor! İşte ayrıntılar...

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi detayı

İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün yükseliyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına neden oldu. Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay ortaya çıktı.

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

Ziraat Bankası ile akaryakıt alışverişlerinde kazanın! Akaryakıt alışverişine 75 TL hediye!

Ziraat Bankasından yeni bir kampanya haberi daha geldi. Ziraat Bankası yeni kampanyası kapsamında akaryakıt alışverişinde geçerli banka lira kazanma fırsatı sunuyor. Akaryakıt alımlarını Ziraat Bankası kredi kartını ile yapanlar banka Lira kazanıyor.

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Akbank kart ile yapacağınız alışverişlerinizde bol bol Chip-para kazanın! İşte detaylar!

Akbank Kart ile e-ticaret alışverişlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor. Akbank Kartlı olan müşteriler 100 TL Chip-para! İşte detaylar!

diyanet alışveriş kartı Haberi

diyanet alışveriş kartı

Türkiye Diyanet Vakfı, İstanbul'da ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartı dağıtıyor. Vakfın, Ramazan çalışmaları kapsamında İstanbul Müftülüğünce Fatih'in Balat semtindeki ihtiyaç sahibi ailelere alışveriş kartları verildi. Diyanet Vakfı'nın ailelere verdiği bir alışveriş kartının bedeli 200 lira. Bu rakam bağışı yapan bağışçının verdiği para miktarı ve yardıma ihtiyacı olan ailenin ihtiyaç durumuna göre değişip 500 liraya kadar çıkabiliyor. Diyanet Vakfı'nın Alışveriş Kartı'na başvurmak için vakfın internet sitesinden 

İstanbul İl Müftü Yardımcısı Mustafa Yavuz, ramazan ayı içerisinde 5 bin 500 muhtaç aileye alışveriş kartı dağıtılacağını açıkladı. Çalışmaya ilişkin bilgi veren Yavuz, "İstanbul'umuzun her köşesindeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Kısmet olursa 5 bin 500 aileye gıda kartı vermeyi planlıyoruz. İsimler tespit edildi, müftülüklerimiz çalışıyor. Birebir evler ziyaret edilerek, ihtiyaç sahiplerine ulaşılacak." dedi.

5 BİN AİLEYE NAKİT DESTEĞİ

Türkiye...