05 / 05 / 2024

DOĞAKA proje çağrıları 19 Ocak'ta ilan edilecek!

DOĞAKA proje çağrıları 19 Ocak'ta ilan edilecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) yeni mali destek programı 19 Ocak'ta ilan edilecek. Ardından, DOĞAKA sorumluluk alanındaki Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerinden proje başvuruları alınacak.



Ajansın protokol toplantısı uç ilin valilerinin katılımıyla Hatay'da yapıldı. Osmaniye Valisi Kerem Al başkanlığında Ottoman Palace Otelinde yapılan toplantıda, yeni donem hazırlıkları ele alındı. 


SON AŞAMAYA GELİNDİ!

Vali Al, yaptığı konuşmada "2015 yılı içerisinde uygulanması planlanan mali destek programlan için 2014 yılı sonunda başlanan hazır İrk çalışmalarında son aşamaya gelinmiş ve destek programlarına ilişkin uygulama rehberleri Kalkınma Bakanlığı onayına sunulmuştur" dedi. Vali Al, şöyle devam etti: "Bu hafta içerisinde Kalkınma Bakanlığından alınacak onayın ardından yeni mali destek programlan 19 Ocak 2015 tarihinde ilan edilecektir. Pıogramlann ilan edilmesiyle birlikte her üç ilimizde, il merkezleri ve tüm ilçelerde bilgilendirme ve eğitim toplantıları yapılacak aynca yazılı ve görsel medya aracılığı ile etkin bir iletişim sureci yürütülecektir." 


Hürriyet Çukurova Gap


Geri Dön