28 / 04 / 2024

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?



Doğalgaz faturaları kış aylarının da gelmesiyle birlikte korkunç bir hal alıyor.  Özellikle dar ve orta gelirli aileler için gelen tutarların çoğu zaman ödemesi imkansız oluyor. Bu durumdan mustarip olan kişiler ise kışı geçirmekte zorlanıyorlar. Şimdi bu kişiler için doğalgaz faturasını rahat ödemeyi sağlayacak fırsatın tüm detayları haberimizde sizlerle…

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Garanti BBVA’dan doğalgaz faturalarına destek geldi

Ülke genelinde neredeyse her evde artık doğalgaz kullanılıyor. Bu kullanılan doğalgazların her ay düzenli olarak gelen faturaları ise çoğu aileyi ekonomik olarak oldukça etkiliyor. Bu konuda doğalgaz kullanan vatandaşlar için Garanti BBVA’dan destek geldi. 15 Mayıs 2023 tarihine kadar yatırılan doğalgaz faturasının yüzde 20’lik kısmının en fazla 300 TL olacak şekilde geri ödeme sözü verdi. Garanti Bankasının başlatmış olduğu bu kampanya ile müşteriler de oldukça sevindi. Bu uygulama ise belirli bir kısmı kapsayacak. Bu durumda yapılan açıklamalara göre kampanyadan faydalanacak kişilerin Garanti BBVA mobilden müşteri olması gerekecek. Temassız müşteri olan kişiler 15 Mayıs tarihine kadar gelecek olan her faturadan 300 TL’ye kadar geri kazanabilecek. Bu kampanyanın doğalgaz faturası ödemekte zorlanan aileler için iyi sonuç vermesi bekleniyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön