09 / 05 / 2024

Doğalgaz faturasına yüzde 20 indirim bu bankadan geldi! Tek şartı var!

Doğalgaz faturasına yüzde 20 indirim bu bankadan geldi! Tek şartı var!

Banka, soğuk kış günlerinin yaşandığı bu dönemde doğal gaz faturalarının artmasıyla mücadele eden tüketicileri sevindirecek bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında doğal gaz faturalarında indirim garantisi veriliyor.



Garanti BBVA’nın internet sitesi ile duyurduğu kampanya kapsamında 15 Nisan tarihine kadar bankanın mobil uygulaması ile banka müşterisi olan tüketiciye 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ödenecek doğal gaz faturaları için %20' indirim yapılacak. %20'lik indirimin en fazla 300 TL’ye karşılık geleceğini ve indirimin tek seferlik olacağı vurgulandı.

Doğalgaz faturasına yüzde 20 indirim bu bankadan geldi! Tek şartı var!

Garanti BBVA doğal gaz kampanyasına nasıl başvuru yapılır?

Garanti BBVA’nın düzenlediği doğal gaz kampanyasına katılabilmek için bankanın mobil uygulamasıyla müşteri olma işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Garanti BBVA müşterisi olanlar vadesiz hesaptan veya kredi kartından doğal gaz faturasının 300TL’lik minimum ödemesiyle indirim hediyesini kazanabilir.

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

 Bu destek ödemelerinin hepsine zam geldi! TCKN sonu 0,2,4,6,8 olanlar hemen kontrol edin

Doğalgaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön