30 / 04 / 2024

Doğalgaz yardımı başvurusu 2022 nasıl yapılır? Doğalgaz fatura desteği şartları nedir?

Doğalgaz yardımı başvurusu 2022 nasıl yapılır? Doğalgaz fatura desteği şartları nedir?

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik ödenmeye başlanan doğalgaz yardımı 450 TL ile 1.150 TL arasında yapılıyor. Bu ödenekten faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar başvuru şeklini ve şartlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...



Ekonomik olarak sıkıntıda olan vatandaşlara bazı yardımlar yapılılıyor. Bu yardımlar arasında doğalgaz fatura desteği de bulunuyor. 23 Mart'ta  ödenmeye başlanan bu desteğe başvuruların nasıl yapılacağı ise yoğun bir şekilde araştırılıyor. 

Doğalgaz desteğinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlar başvurularını e devlet üzerinden gerçekleştirebilecekler. Doğalgaz Tüketim Desteği başvurularında ödemeler 450 TL - 1.150 TL aralığında yapılacak. 

Doğalgaz yardımı ödemeleri ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, "Hak sahipliği onaylanan 230 bin hanemize senelik desteğimizin birinci taksiti olarak toplam 80,5 milyon liralık destek verdik." dedi. e-Devlet sistemi üzerinden başvuruların devam ettiğini dile getiren Bakan Yanık, başvuru süreci tamamlanan hanelere ödemelerin yapılmaya devam edeceğini de dile getirdi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön