02 / 05 / 2024

Doğalgazda her kente farklı fatura gelecek! İşte detaylar!

Doğalgazda her kente farklı fatura gelecek! İşte detaylar!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları artık her kentte farklı olarak. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...



İKLİM KOŞULLARINA GÖRE KADEMELİ FATURA GELİYOR

Yaşanan son gelişmelere göre, enerji verimliliğini artırmak, fazla tüketim yapanların ise fazla tüketimin maliyetine katlanması ve doğalgaz enerjisinin tasarruflu şekilde kullanılmasını teşvik etmek için faturalarda kademeli tarife sistemine geçiliyor.

Doğalgazda her kente farklı fatura gelecek! İşte detaylar!

Faturalarda kademeli tarife sistemine geçilmesiyle, bölgesel ve iklimsel koşullar dikkate alınarak kent ya da bölge bazında kademeli doğalgaz satış fiyatı uygulanacak. Yapılacak düzenlemeyle maliyetler için bir çalışma gerçekleştirilecek ve gerekli olan tüm abone grubu için kent bazında iklim şartları ve tüketim miktarına uygun olacak bir kademe belirlenmiş olacak.  Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kademeli faturayla, oluşan tüketim maliyetleri bu kademe üstünde tüketim gerçekleştiren abonelere yansıtılmış olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön