02 / 05 / 2024

il il Doğalgaz fiyatları

il il Doğalgaz fiyatları

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları artık her kentte farklı olarak. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Aksa Doğalgaz’dan gaz bağlantı bedeline 3 taksit fırsatı! 

Türkiye’nin dört bir bölgesine doğal gaz ulaştıran Aksa Doğalgaz, faaliyet gösterdiği 27 il merkezi, 248 ilçe ve beldede Ekim ayı, Kasım ve Aralık ayları boyunca bağlantı bedeline 3 taksit kampanyası başlattığını duyurdu.

Doğalgaz satış fiyatlarında dev değişiklik! Her şehirde farklı olacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulan 18 maddelik teklife göre, bölge ve iklim koşulları dikkate alınarak her il için farklı derecede doğalgaz satış fiyatları uygulanabilecek.

Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor!

Manisa'da senelerdir doğalgaz bekleyen vatandaşlara müjde. Manisa'nın 8 ilçesinde doğalgaz geliyor.

Doğalgaz 3,5 milyar lira yatırımla 206 ilçeye ulaşacak!

Doğalgazın tamamlanacak ihalelerle 81 ilin tamamına ulaştırılmasının ardından, dağıtım şirketleri mevcut bölgelerine ek olarak 2020'ye kadar 206 yeni ilçeye daha gaz erişiminin sağlanması için 3,5 milyar liralık yatırım yapacak.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Bursa Örnekköy'e doğalgaz geliyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesine bağlı Örnekköy’de doğalgaz kazıları başladı.Orhangazi’deki doğalgaz kazı ve dağıtım lisansını elinde bulunduran Armagaz firması tarafından Örnekköy’e gaz götürülüyor.

Trabzon Ortahisar’da 70 bin konut ve iş yerine doğalgaz ulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde doğalgaz çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini kaydederken, kapısına doğalgaz getirilen daire ve işyerlerinin sayısının 70 bin 18’e ulaştığını söyledi.

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz geliyor!

Manisa’nın Salihli Organize Sanayi Bölgesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğalgaz ulaştırılacak olması ilçede sevinçle karşılandı.

Trabzon Akçaabat ve Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkilileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

il il Doğalgaz fiyatları Haberi

il il Doğalgaz fiyatları

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları da dahil pek çok alanda düzenlemeler içeren toplamda 18 maddelik kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunuldu.

Haber Global'de yer alan habere göre, önümüzdeki süreçte bölgesel ve iklimsel koşullar dikkate alınarak kademeli doğalgaz satış fiyatı uygulanacak. Peki kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir? Kademeli doğalgaz satış fiyatından nasıl yararlanılır?

İKLİM KOŞULLARINA GÖRE KADEMELİ FATURA GELİYOR

Yaşanan son gelişmelere göre, enerji verimliliğini artırmak, fazla tüketim yapanların ise fazla tüketimin maliyetine katlanması ve doğalgaz enerjisinin tasarruflu şekilde kullanılmasını teşvik etmek için faturalarda kademeli tarife sistemine geçiliyor.

Faturalarda kademeli tarife sistemine geçilmesiyle, bölgesel ve iklimsel koşullar dikkate alınarak kent ya da bölge bazında kademeli doğalgaz satış fiyatı uygulanacak. Yapılacak düzenlemeyle maliyetler için bir çalışma gerçekleştirilecek ve gerekli olan...