02 / 05 / 2024

kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir nasıl öğrenilir

kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir nasıl öğrenilir

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları artık her kentte farklı olarak. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Putin doğalgaz planını duyurdu: Doğalgaz fiyatları uçtu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri ve AB'ye gerçekleştirilen mal tedariğinde ödemenin dolar ya da Euro üzerinden almanın anlam taşımadığına vurgu yaptı ve “Dost olmayan ülkelere doğalgaz satışının ödemelerinde Rus rublesine geçmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Doğalgaz satış fiyatlarında dev değişiklik! Her şehirde farklı olacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulan 18 maddelik teklife göre, bölge ve iklim koşulları dikkate alınarak her il için farklı derecede doğalgaz satış fiyatları uygulanabilecek.

Doğalgaz ve elektriğe kademeli tarife nasıl olacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgazda kademeli olarak geçilecek tarifenin tasarruf ve verimli kullanım sağlayacağını söyledi. Peki doğalgaz ve elektrikte kademeli tarife nasıl olacak?

Kademeli doğalgaz tarifesinin detayları belli oldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik ve doğalgaz faturalarında geçilecek kademeli tarifeli detayları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bu habere içiniz ısınacak! Doğalgaz tarifesi uygun fiyatla ücretlendirilecek!

Doğalgaz faturalarında kademeli tarife sona erdi. Kademeli tarife ile doğalgazı daha az kullananların maliyetleri daha düşük maliyetle karşılanacak. Uzmanlar, bu sisteme geçişle birlikte doğalgaz kullanımında tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Malatya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık doğalgaz malzemeleri fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Cihadiye Mahallesi 219 ada, 1 parselde yer alan doğalgaz malzemeleri fabrikasını 8 milyon 5 bin 165 TL'ye icradan satıyor... 

Afyon Dedeli Doğalgaz Elektrik Çevrim Santrali icradan satılıyor!

Çay İcra Dairesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan Dedeli Doğalgaz-Elektrik Çevrim Santrali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 133 milyon 11 bin 243 TL olarak belirlendi.

Doğalgaz güvence bedeli kaç taksit?

Mesken ya da işyeri satın alan veya kiralayan kimselerin alacağı abonelikler arasında doğalgaz aboneliği de yer alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli ne kadar? Doğalgaz güvence bedeli kaç taksit?

Doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Taşınmaz mal satın alan ya da kiralayan kimselerin doğalgaz aboneliğini kendi adına alması gerekiyor. Abonelik için doğalgaz güvence bedeli ödeniyor. Peki, 2015 yılında meskenlerin doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

İstanbul'da doğalgaz tarifesi değişebilir!

İstanbul için yeni doğalgaz tarifesi belirleniyor. EPDK'nın yaptığı tarife çalışmasının tamamlanması halinde abonelere gaz satış fiyatı netleşmiş olacak. Yetkililere göre fiyatlar düşebilir. İşte çalışmanın ayrıntıları...

kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir nasıl öğrenilir Haberi

kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir nasıl öğrenilir

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen doğalgaz faturaları da dahil pek çok alanda düzenlemeler içeren toplamda 18 maddelik kanun teklifini TBMM Başkanlığına sunuldu.

Haber Global'de yer alan habere göre, önümüzdeki süreçte bölgesel ve iklimsel koşullar dikkate alınarak kademeli doğalgaz satış fiyatı uygulanacak. Peki kademeli doğalgaz satış fiyatı nedir? Kademeli doğalgaz satış fiyatından nasıl yararlanılır?

İKLİM KOŞULLARINA GÖRE KADEMELİ FATURA GELİYOR

Yaşanan son gelişmelere göre, enerji verimliliğini artırmak, fazla tüketim yapanların ise fazla tüketimin maliyetine katlanması ve doğalgaz enerjisinin tasarruflu şekilde kullanılmasını teşvik etmek için faturalarda kademeli tarife sistemine geçiliyor.

Faturalarda kademeli tarife sistemine geçilmesiyle, bölgesel ve iklimsel koşullar dikkate alınarak kent ya da bölge bazında kademeli doğalgaz satış fiyatı uygulanacak. Yapılacak düzenlemeyle maliyetler için bir çalışma gerçekleştirilecek ve gerekli olan...