06 / 05 / 2024

Dolar 11 gün sonra o rakama ulaşacak! Dolar kuru patlayacak

Dolar 11 gün sonra o rakama ulaşacak! Dolar kuru patlayacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, eylül ayının sonlarına yaklaşmamız ile birlikte dolar ile ilgili olarak eylül ayının sonun 21 lirayı işaret ederken, doların 70 lirayı bile görebileceğini iddia etti. İşte detaylar…



EYLÜLDE 21 TL OLACAK

Merkez Bankası sene sonunda dolar kurunun 21 TL eşiğine geleceğini öngörmüştü. Ekonomist Selçuk Geçer'e göre de bu rakama çok daha erken tarihte ulaşılacak. Selçuk Geçer, “Dolar eylül ayı sonunda 21 lirayı bulacak" iddiasında bulundu.

2 HAFTAYA 18 TL’YI AŞACAK

Selçuk Geçer'in iddiasına açıklamalarına göre;  baskılanan dolar iki hafta içinde atağa geçip 18 TL’nin üstüne çıkacak. Bu zaman diliminde Amerika Merkez Bankası FED'in faiz kararı ile enflasyon rakamlarının çok önemli olduğunu dile getiren Selçuk Geçer, “Parite etkisi olmaz ise Türkiye'nin koşulları gereği oluşacak bir yara mümkün. Bir iki hafta içinde 18 TL’nin üzerine giden sonra hızlı bir şekilde 18,80 giden dolar var olacak. Yani 12 TL’ye düşmez. Eylül sonunda bir bakacağız ki dolar 21 seviyelerinde" ifadeleri ile cümlelerini sonlandırdı.

Dolar 11 gün sonra o rakama ulaşacak! Dolar kuru patlayacak

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

Türkiye'nin ihracat hacmi 225 milyar dolara ulaştı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön