18 / 05 / 2024

Dolar alacaklara İslam Memiş'ten uyarı! Dolar yerine ona yatırım yapın! Daha çok kazanırsınız!

Dolar alacaklara İslam Memiş'ten uyarı! Dolar yerine ona yatırım yapın! Daha çok kazanırsınız!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in "Ev, dolar, altın, gümüş herşeye dair!" adlı youtube videosunda dolara dair yaptığı açıklamalar şok etkisi yarattı. İşte bütün ayrıntılar...



İslam Memiş, doların 15 liraya düşebileceği dedikodusunun gerçekçi olmadığını belirtti. Güncel ekonomik koşulların bu duruma müsait olmadığını ifade eden Memiş, "Böyle bir şeyin gerçekleşmesi şu anda mümkün değil" dedi. Bu açıklama, doların son zamanlardaki yükselişinin devam edeceği yönündeki endişeleri artırdı.

İslam Memiş'in öngörüleri her zaman olduğu gibi benzer şekilde devam ediyor. Doların yüksek seviyelerde kalacağına dair beklentisi devam eden Memiş, "20 lira seviyesinin üzerine çıkmayacak gibi bir öngörüm yok, yine 23-24 lira seviyesindeki beklentimi hala devam ettiriyorum" şeklinde konuştu.

İslam Memiş, doların yükselmesine yönelik bir öngörüsü olmadığını da belirtti. Yatırımcılara, dolar ve diğer dövizleri almak için beklememelerini ve düşüş yönünde bir öngörüsünün olmadığının altını çizdi.

İslam Memiş, orta ve uzun vadeyi göz önünde bulundurarak dolar yatırımı yapmak isteyenlere "Hayır" cevabını verdi. Memiş, "Yani en azından bir ülkenin kağıt parasında yatırım yapacaksa, onların dolar yerine Euro alması daha doğru olur. Çünkü yıl ortasında Euro/Dolar paritesinde 12-15 aralığında bir öngörümüz halen devam ediyor ve dolayısıyla da Euro'nun getirisi dolar kıyasla daha fazla olacaktır" dedi.

İslam Memiş'in açıklamaları, yatırımcıların dolar yatırımı yapma kararlarını gözden geçirmelerine neden olabilir. Yatırımcıların finansal piyasalardaki gelişmeleri yakından takip etmeleri ve doğru kararlar almaları önem arz ediyor.

Gram altının tam tamında 3 bin TL olacağı tarih verildi! Hemen bakın, son dakika!
Altını olana yas tutturacak haber!  Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı: Altın tam bu kadar olacak!
Dolar 3 ay sonra bu kadar olacak! Olacaklar önceden açıklandı, paranız sakın yanmasın! Hemen şimdi bakıp gardınızı alın!

Geri Dön