16 / 05 / 2024

''Dolar bozduralım mı'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi! Aman dikkatli olun

''Dolar bozduralım mı'' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt geldi! Aman dikkatli olun

Elinde dolar olan vatandaşlar ''dolar bozduralım mı'' sorusuna cevap ararken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yanıt geldi. Geçer, yatırımcıları dolar bozdurma konusunda ''dikkatli olun'' diyerek uyardı...



''AMAN DİKKATLİ OLUN''

Milyonlarca yatırımcı ve dolar al sat yapan vatandaşlar dolar ile ilgili ''dolar bozduralım mı'' sorusunu araştırıyor. Elinde dolar bulunanlar dolar al sat yapabilmek için uygun zamanı kollarken, ünloü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. 

  Dolar bozduralım mı sorusuna Selçuk Geçer den yanıt geldi! Aman dikkatli olun
Youtube kanalından dolar ile ilgili yorumlarına devam eden Geçer, yatırımcıları uyardı. Türkiye'nin kötü bir süreçten geçtiğini söyleyen Geçer, dolar bozdurmak isteyenler için de şu "Dikkatli olun" uyarısında bulundu. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön