27 / 04 / 2024

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...



Piyasaların heyecanla beklediği Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru düşüşe geçti. Merkez Bankası kararından önce 27 lira seviyelerinde işlem gören dolar kuru 26 lira seviyelerine kadar geriledi. Bu seviyeleri görenler dolar düşmeye devam edecek mi? Doalr ne olur? sorularını merak ederken ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. 

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

DOLARIN İŞİ BİTTİ!

Ekonomist Selçuk Geçer, kararın hemen ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımda  doların enflasyon değerine gelmediği takdirde daha fazla üzülüleceğini ifade etti. Bu durum, doların hala ekonomik etkilerini sürdürdüğünü ve enflasyon gibi faktörlerin doların değerini etkilediğini gösteriyor. 

Selçuk Geçer, doların düşmesine dair beklentilerin gerçekleşmediğini ve ekonomik durumun daha karmaşık olduğunu söyledi.

Selçuk Geçer twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde; ''“DOLARIN İŞİ BİTTİ” diyenlere…

Dolar 3 lira olacak di mi ? Olmazsa yüzünüze tükürelim di mi? Dolar düşünce fiyatlarda düşecek di mi? Fakirlik de bitecek di mi? Ahanda buraya yazıyorum! Dolar enflasyon değerine gelmezse daha çok ağlarsınız!'' dedi.

Selçuk Geçer, dolar kurundaki yükselişlerin devam edeceğini söyleyerek sene sonuna kadar doların 40 lira seviyesine geleceğini açıkladı.

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolar kurunda, son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün de aşağı yönlü hareketine devam ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 26,82 lira, satış fiyatı ise 26,90 liradan işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 104 bandında değerleniyor. 

Altın güç topluyor! Yatırımcılar heyecanla bekliyor! 26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Geri Dön