Ekonomi

Dolar bu saatten sonra zor düşer! Yastık altında doları olanlar dikkat!

Son dakika döviz piyasaları son zamanların en karışık dönemini yaşıyor. ABD Merkez Bankası başkanı FED'in Başkanı Powell perşembe günü açıklama yapacak. Bazı analistlere göre dolardaki geril çekilme imkansız, dolar bu saatten sonra zor düşer!   ABD'de TÜFE ve ÜFE'nin beklenen düşüşü göstermemesi piyasalarda şahin FED ve resesyon fiyatlamasını yükseltti

Son dakika dolar fiyatları sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor.  ABD'de TÜFE ve ÜFE'nin beklenen düşüşü göstermemesi piyasalarda şahin FED ve resesyon fiyatlamasını yükseltti.

Dolar 105,0 seviyesine yaklaşarak 20 yılın zrvesiner çıktı. Euro/dolar paritesi de 1,0350 seviysine geriledi.  Bu gelişmeler Türk lirasının değer kaybetmesine neden oluyor.


 

JEROME POWELL PİYASALARI SALLAYACAK

ABD Merkez Bankası FED Başkanı Powell, bankanın önümüzdeki iki toplantısında faiz oranlarını 50 baz puan artırmanın uygun olacağını, duruma göre az veya çok yapmaya hazır olduklarını belirtti. Fed'in enflasyonu kontrol altına almak için beklenenden daha hızlı faiz artıracağı endişeleri küresel piyasalarda tansiyonu yükseltti. Bu hafta Powell'ın Perşembe günü yapacağı konferansta yapacağı açıklamalar piyasalar tarafından yakından takip edilecek.

Altın ve doların kaderi yarın yeniden yazılıyor! Altın kahini İslam Memiş mantıklı olanı açıkladı...

Altın dolara hapsoldu! Doların gücü altını un ufak etti...