05 / 07 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 1 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 1 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 1 Kasım Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,62 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 1 Kasım Salı kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 1 KASIM SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasından sonra 18,62 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 1 Kasım Salı gününe, dolar/TL, son işlem günündeki rakamlara göre düşük başladı. Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasından sonra saat 11.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,2 üzerinde 18,6150'den işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL 0,1 azalışla 18,4960'tan, sterlin/TL yüzde 0,2 düşüşle 21,5740'tan satılıyor.

İşte 1 Kasım Salı güncel döviz kurları…

Dolar endeksi önceki kapanışın yüzde 0,3 üzerinde 110,9 seviyesinde bulunurken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 düşüşle 0,9950'den işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlar ile haftanın ikinci gününde de devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 18,5370'ten işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,58 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günkü faiz kararı öncesinde yatırımcıların daha dikkatli hareket ettiğini belirterek, Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamaların döviz kurlarında oynaklığı artırabileceğini söyledi. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel çaptaki risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar.

Mazot ve gübre desteği ne zaman verilecek? 2023 mazot gübre desteği kaç lira?

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOGG iş başvurusuna akın oldu! TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG iş başvurusu detayları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön