22 / 07 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 12 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 12 Eylül 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 12 Eylül Pazartesi günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 12 Eylül Pazartesi günü dolar araştırılıyor. İşte 12 Eylül Pazartesi kuru…




DOLAR BUGÜN NE KADAR? 12 EYLÜL PAZARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde yani 12 Eylül Pazartesi günü, dolar ve Eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar kuru günü yatay bir seyir ile başladı. İşte 12 Eylül Pazartesi güncel döviz kurları…

12 Eylül 2022 Pazartesi günü son kapanışını önceki kapanışını 18,2347 TL'den yapan dolar, yeni haftanın ilk gününde 18,24 seviyesinden işlem görüyor. Bir önceki kapanışını 18,3161 TL'den yapan euro şu sıralarda 18,40 civarında hareket ediyor. Euro, Avrupa Merkez Bankası yetkililerinin para politikasında sıkılaştırmanın süreceğine işaret eden açıklamalarından sonra dolar karşısında 0,9865'e kadar geriledikten sonra yeniden 1'in üzerine çıkarak üç haftadan uzun bir sürenin zirvesine çıktı.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi piyasaların açık olduğu haftanın ilk gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 12 Eylül 2022 yani bugün euro şu sıralarda 18,40 civarında hareket ediyor.

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Ocak zammı ile en düşük ve en yüksek memur maaşı kaç TL olacak?

2022 kıdem tazminatı ne kadar? İşte detaylar!

65 yaş aylığı evde bakım maaşları zamlandı! İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön