17 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 25 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Dolar bugün ne kadar? 25 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum

Doların 25 Ocak Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,80 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 25 Ocak Çarşamba kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 25 OCAK ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, yeni güne yatay başlamasından sonra saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 18,8080'den işlem görüyor. Dolar endeksi, şu anlarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 101,8'den işlem görüyor. Bugün yükseliş eğilimini üst üste beşinci işlem gününe taşıyan avro/dolar paritesi ise yüzde 0,2 artış ile 1,0910 seviyesinde bulunuyor. Bugün yükseliş eğilimini üst üste dördüncü işlem gününe taşıyan euro/dolar paritesi ise önceki kapanışına bakıldığı zaman yüzde 0,2 artışla 1,0890 seviyesinde bulunuyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Haftanın üçüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 25 Ocak Çarşamba gününe aynı anlarda euro/TL yüzde 0,2 artış ile 20,4970'ten, sterlin/TL de önceki kapanışının hemen altında 23,1680'den satılmaktadır. Dolar ile aynı anlarda euro/TL yüzde 0,2 artışla 20,4880'den, sterlin/TL de yüzde 0,3 yükseliş ile birlikte 23,3320'den satılıyor. Euro/dolar paritesine bakıldığı zaman bugün 1,0927 ile 21 Nisan 2022'den bu yana en yüksek seviyesini test etmesi ile 1,09'un üzerinde bir denge oluştu.

İşte 25 Ocak Çarşamba güncel döviz kurları…

Analistler, ABD'de açıklanan makroekonomik verilerden sonra ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarını yavaşlatacağı beklentilerinin arttığını, bunun da doları diğer para birimleri karşısında baskıladığını ifade etti. ABD'de açıklanan şirket karlılıkları piyasa öngörülerinin üzerinde gerçekleşmiş olsa da gelecek döneme dair tahminlerinin çoğunlukla olumsuz olması ve ülkede 3 aylık hazine bonosu ile 10 yıllık tahvil faizi arasındaki farkın 125 baz puana çıkması ile ülkede resesyon endişelerinin güçlendiğine işaret etmiş oldu.

Ay sonu fatura krizine son! Yöntem aslında çok basitmiş! Duyunca inanamayacaksınız!

Şeker fabrikası acil personel arıyor! KPSS şartı aranmıyor! Hemen başvurun yarın işe başlayın!

Öğrenciye ihtiyaç kredisi verilir mi? Öğrenciye en fazla ne kadar kredi verilir?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön