11 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 4 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 4 Ağustos 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar, 4 Ağustos Perşembe günü ne kadar şeklinde araştırmalar vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? 4 Ağustos Perşembe günü dolar araştırılıyor. İşte 4 Ağustos dolar kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 4 AĞUSTOS PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Piyasaların açıldığı haftanın piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 4 Ağustos günü, dolar ve eurodaki yakından takip ediliyor. Dolar kuru güne yükselişle başlamasının ardından 18 seviyesinin altında işlem görüyor. İşte 4 Ağustos Perşembe güncel döviz kurları…

Dolar/TL, yeni güne yatay seyirle başlamasından sonra saat 10.10 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde, 17.9540'tan işlem görüyor. Euro hakkında bilgi almak isteyenlerde var. Aynı anlarda avro/TL yüzde 0,2 primle 18,2830'dan, sterlin, TL yüzde 0,2 artış ile 21,8330'dan satılıyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Döviz piyasası ne durumda? Euro da dolar gibi piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Euro 4 Ağustos Perşembe gününü de merakla araştırılıyor. Euro da dolar gibi yüksek seyrini koruyarak devam ediyor. Euro, TL 18,2830 seviyesinde hareket ediyor. Şu dakikalarda dolar endeksi yatay seyirle 106,40, avro/dolar paritesi ise yüzde 0,1 yükselişle 1,0180 seviyesinde bulunuyor.

Bir mülkün kime ait olduğunu nasıl öğrenilir? E-devlet üzerinden tapu sorgulanır mı?

Ada parsel sorgulama nasıl yapılır?

Altının 6 ay sonraki hali! Analistler açıkladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön