25 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 4 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Dolar bugün ne kadar? 4 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doların 4 Nisan Salı günü ne kadar olduğu sorgulanıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci gününde alış fiyatı 19,22 TL ile işlem görüyor. İşte 4 Nisan Salı kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 4 NİSAN SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününde yani 4 Nisan Salı gününe yükselişine devam ediyor. Geçtiğimiz gün, yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artış ile 19,1960'tan sonlandırdı. Dolar/TL, yeni güne de yükseliş ile başlamasından hemen sonra da saat 10.15 itibarı ile önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 19,2200'den işlem görüyor.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Dolarla aynı anlarda euro/TL yüzde 0,2 artış ile 20,9820'den, sterlin/TL de yüzde 0,3 prim ile 23,9220'den satılmaktadır. Geçtiğimiz gün, yüzde 0,5 azalış yaşanırken günü 102 seviyesinden noktalayan dolar kuru, şu sıralarda önceki kapanışa paralel ilerliyor. Euro/dolar paritesi de önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 1,0910'dan alıcı buluyor.

KÜRESEL PİYASALAR HAREKETLİ

Analistler küresel piyasalara dair de dünya genelinde yavaşlamakta olan ekonomik aktivite ve artan petrol fiyatlarının enflasyon ile mücadeleyi sekteye uğratabileceğine dair endişesi ile varlık fiyatlarının yön bulmakta zorlandığını açıklamaktadır.

Fed'in verileri ışığında, 15 Mart haftasından başlayarak büyük bankalara 120 milyar dolar mevduat gelirken, ABD'li küçük bankalardan aynı zaman diliminde 109 milyar dolar seviyesine kadar çıkmıştı.

DOLAR YORUMLARI!

Ekonomi uzmanlarının bugüne dair yani 4 Nisan 2023 dolar yorumları da şu şekildedir; USDTRY paritesi ana resimde yükselen kanal içinde hareketini sürdürüyor. Geniş bant aralığında izlenilen bant aralığının üzerinde ılımlı pozitif hareketinde. Genel hareket eğiliminin pozitif yönde olduğunu izliyoruz. Teknik seviye olarak 19.20 seviyesini takip edilmektedir. Bu seviye üzerinde 19,35 seviyesi takip edilmektedir. Aşağı yönlü de harekette ise 18.65 seviyesi destek olarak izlenebiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön