11 / 05 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 5 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 5 Ocak 2023 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 5 Ocak Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL alış fiyatı olarak 18,75 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 5 Ocak Perşembe kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 5 OCAK PERŞEMBE DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 18,7510 seviyelerinde işlem görüyor. Haftanın dördüncü işlem gününe yani piyasaların açık olduğu 5 Ocak Perşembe gününe dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasından sonra saat 10.15 itibarıyla yüzde 0,1 değer kazanarak 18,7510'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yatay seyirle 19,8900'dan, sterlin/TL yüzde 0,1 değer kaybıyla 22,6090'dan satılıyor.

 İşte 5 Ocak Perşembe güncel döviz kurları…

Geçtiğimiz gün yüzde 0,3 düşüşle 104,2 seviyesinden günü tamamlayan dolar endeksi, şu anlarda önceki kapanışının hemen üzerinde 104,3'ten işlem görmektedir. Euro/dolar paritesi ise 1,0610 seviyesinde yatay seyrediyor. Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) dün açıklanan toplantı tutanaklarındaki resesyon endişelerinin gelecek zaman içinde daha yakından takip edileceğine yönelik vurgulamaların doları baskıladığını söyledi.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,3'lük artış yaşadı ve 1,0590 seviyelerine dayandı. Tutanakların her ne kadar şahin tutumun korunduğunu gösterse de, nihai faiz oranına ilişkin net bir sinyalin olmamasının para piyasalarında fiyatlanan daha düşük nihai faiz oranına yönelik beklentileri güçlendirdiğini kaydeden analistler, Fed üyelerinin bugün yapacağı açıklamalar ışığında piyasaların yönü üzerinde etkili olabileceğini ifade etti.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in adımlarına dair belirsizliklerin azaldığının altını çizen analistler, Banka'nın gelecek ayki toplantıda 25 baz puan faiz artırmasına kesin gözüyle bakıldığını kaydetti.

Vergi yapılandırma 2023! Vergi affı 2023 ne zaman? 2023 vergi affı çıkacak mı?

slam Memiş tarih oluyor dedi! Herkesi şimdiden öğrenmeleri için uyardı! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön