15 / 05 / 2024

Dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dövizde son dakika gelişmesi!

Dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dövizde son dakika gelişmesi!

25 Temmuz Salı günü dolar, euro ve sterlinde son durum sorgulanıyor. Dolar, euro ve sterlin yatırımcıları yatırım yaptıkları para birimlerinin güncel fiyatını merak ediyor. Peki, dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte detaylar...



Öte yandan, global piyasalar, yarın ABD Merkez Bankası (Fed) ile başlayacak yoğun merkez bankası para politikası kararları öncesi temkinli seyrine devam ediyor. Aynı zamanda, Çin’in ekonomiyi destekleyeceğine yönelik gelişmeler yakından takip ediliyor.

Küresel çapta uzun zamandır süren “şahin” politikaların sonuna gelinirken, ABD ve Avrupa merkez bankalarının atacağı adımlarla beraber gelecek döneme yönelik yönlendirmeler yatırımcıların odağında yer alıyor.

Bunun yanı sıra, para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed’in yarın politika faizini 25 baz puan yükseltmesine kesin gözüyle bakılıyor. Fed’in enflasyonla mücadele çerçevesinde 2023 sonuna kadar nasıl bir yol izleyeceğine ilişkin belirsizlikler de sürüyor.

Dolar, euro ve sterlin ne kadar? İşte dövizde son dakika gelişmesi!

Analistler, halen bazı Fed üyelerinin enflasyonun düzeyinden rahatsız olduklarını belirterek, yarın gerçekleştirilecek toplantıdan çıkacak kararların “şahin” politikaların bittiği yönünde olmayabileceğini ifade etti.

Fed’in enflasyon beklentilerini kontrol altında tutmak ve enflasyon düzeyindeki inişin sürmesi için kendisine alan bırakmak isteyebileceğini aktaran analistler, bu durumda 2023 sonuna kadar uygulanacak politikalara yönelik net bir sinyal alınamayabileceğini belirtti.

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Emekli maaş farkı Temmuz 2023 ödemelerinde son dakika! Emekliler hemen gün gün açıklanan bu tarihlere bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  


Geri Dön