30 / 04 / 2024

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte son dakika döviz fiyatları...

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte son dakika döviz fiyatları...

Yatırımcılar ve vatandaşlar haftanın son günü de dolar, euro ve sterlin fiyatlarını araştırıyor. Döviz fiyatları, 27 Ağustos 2023 Pazar günü de arama motorlarında günün en çok sorgulanan konuları arasında yer alıyor. Peki, dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte detaylar...



Yurt içi ve yurt dışı piyasayı etkileyen altın ve döviz kurundaki değişimler yurttaşlar ve yatırımcılarda merakla takip ediliyor. Dolar, euro ve sterlin fiyatlarını anlık olarak takip etmek isteyen herkes arama motorlarında “Bir dolar ne kadar?”, “Dolar, euro ve sterlin kaç TL?” gibi sorularla döviz fiyatlarının son durumu öğrenmek istiyor. Peki, 27 Ağustos 2023 Pazar günü döz fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Ağustos 2023 Pazar dolar, euro ve sterlin fiyatları...

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte son dakika döviz fiyatları...

İŞTE DOLAR, EURO VE STERLİN FİYATLARI

ABD Doları: 26,5308 (Alış) - 26,5363 (Satış)

EURO: 28,6067 (Alış) - 28,6156 (Satış)

STERLİN: 33,3269 (Alış) - 33,6645 (Satış)

CLEVELAND FED BAŞKANI’NDAN FAİZ ARTIRIMI SİNYALİ

Öte yandan, Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda ABD Merkez Bankası’nın (Fed) para politikası ile ilgili Reuters'a demeç verdi.

Enflasyonu yenmek amacıyla Fed’in olası bir faiz artırımı daha yapması ve daha sonra ise faiz oranlarını "bir süre için" beklemeye alması gerekeceğini ifade eden Mester, faiz indirimlerinin gelecek yılın sonlarında başlayabileceğine ilişkin önceki görüşünü tekrar değerlendirebileceğini belirtti.

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin ne kadar oldu? İşte son dakika döviz fiyatları...

Mester, ekonomiye darbe vuracak şiddetteki sıkı bir para politikası istemediğinin altını çizdiği demecinde, Fed'in para politikasını 2025 sonuna kadar enflasyonu yüzde 2 oranındaki hedef seviyeye ulaştıracak biçimde ayarlamak istediğini aktardı.

Bloomberght.com’un haberine göre, hızla artan fiyatların ABD’lilere yük olduğunu kaydeden Mester, “Enflasyonun artmasına izin vermek ve bunun yanı sıra, ekonomiyi gelecekteki şoklara karşı daha aciz bırakıyor. Enflasyonun yüzde 2 seviyesinin üzerinde kalmasına ne kadar uzun süre izin verirsek, git gide daha yüksek bir fiyat seviyesi meydana getiriyoruz” dedi.

POWELL: FAİZİ GEREKTİĞİNDE ARTIRMAYA HAZIRIZ

Fed Başkanı Jerome Powell, 25 Ağustos’ta Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda gerçekleştirdiği konuşmasında, enflasyonun yüksek kalmayı sürdürdüğünü ve gerekirse faizleri artırmaya hazır olduklarını vurgulamıştı.

BİM’de Paşabahçe 12 parça fincan takımı 149 TL’ye, yuvarlak tencere 28,50 TL’ye, ultra temizlik seti 299 TL’ye düştü!

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

 


Geri Dön