Altın & Gümüş

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını görSon günlerde peş peşe düşüş yaşana gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından yakından takip ediliyor

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününde de düşmeye devam ediyor. Son günlerde peş peşe düşüş yaşana gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru yükseliş eğilimini bugün de sürdürüyor bu durum emtia fiyatları, özellikle gümüş fiyatları üzerinde büyük baskıya neden oluyor. Gümüş fiyatları değer kaybetmetmeye devam ediyor. Bu rakamları görenler şaşkına döndü.  işte gümüş fiyatları 20 Ağustos 2022...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya başladı. Gümüş fiyatları baskılanmaya devam ediyor. Gümüş ons fiyatı geçtiğimiz haftalarda 20 doları test ederken son bir haftada 20 doların altında değerleniyor.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler... 

GÜMÜŞ RESMEN ÇAKILDI

Merkez Bankası faiz kararından sonra emtialar üzerindeki  baskı arttı. Özellikle gümüş piyasası çok büyük kayıplar verdi.

Gümüşün ons fiyatı bugün 20 doların altında işlem görürken 19,07 dolar oldu. Dün ons gümüş fiyatı 19,30 dolardan işlem görüyordu.

Gümüş gram alış fiyatı dün 11,22 TL, satış fiyatı ise 11,74 TL'den işlem görürken bugün gümüş alış fiyatı 11,09 TL, satış fiyatı ise 11,63 TL seviyesinde şlem görüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüş fiyatları neden düşüyor? Herkes gümüş fiyatlarının neden düştüğünü merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Mart ayında Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle yıl içinde zirveye yükselen gümüş fiyatları Nisan ayı itibarı ile düşüşe geçti ve bugünkü kayıpla beraber Ağustos ayı kazancını da geçerek en düşük seviyeleri gördü.

Çin’deki zayıf büyümenin küresel risk iştahını azaltması ile  dolara olan talep yükseldi. Dolara olan talep altın ve güüş gibi kıymetli metallere olan talebin azalmasına neden oldu.

Altın ve gümüş fiyatlarına baskının artması ile aşağı yönlü hareket eden kıymetli metaller içinde en çok gümüş fiyatları değer kaybetmeye başladı.

Ons altın fiyatı bugün Merkez Bankası kararından sonra gerileyerek 1.752 dolar seviyesine kadar  düştü. Gümüş ons fiyatı ise 19,07 dolar seviyesine kadar geriledi.  

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi, düşer mi? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi?
 

GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞMEYE DEVAM EDECEK Mİ? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar bugünkü rakamlar karşısında şaşkına dönerken gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam memiş gümüş yatırımcılarının içini rahatlatacak bir açıklama yaptı. 1 Eylül'den itibaren gümüş fiyatlarının yükselmeye başlayacağını söyleyen Memiş, '' Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler bekliyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında bekliyorum" dedi.

Gümüş sert çakıldı! Gümüş fiyatlarında neler oluyor?

Faiz kararı sonrası en büyük düşüş gümüşte! Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş yatırımcılarına kötü haber