03 / 05 / 2024

Dolar fırlayınca İslam Memiş yeni yatırım aracı olarak bunu önerdi! Bakın ne diyor?

Dolar fırlayınca İslam Memiş yeni yatırım aracı olarak bunu önerdi! Bakın ne diyor?

Çok kısa bir süre önce doların artmasıyla tüm gözler ekonomist İslam Memiş’e yöneldi. Bu konuda uzman olan Memiş, yepyeni rotayı işaret etti! İşte, seçim öncesi en yeni bilgiler, en önemli ipuçları burada...



Döviz borsasında yaşanan hareketlenmeler dolar ile gündeme oturdu. Doların artışıyla özellikle de yatırımcılar farklı yatırım aracı arayışına girdi. Bu konuda uzman olan İslam Memiş, yatırımcılara fırsat niteliğinde uygun fiyatlı yatırım araçları hakkında önemli ipuçları verdi. İşte doların artmasıyla İslam Memiş’in önerdiği yatırım araçlarının detayları haberimizde…

İslam Memiş’ten altın değerinde yatırım aracı önerileri

İslam Memiş'in tavsiyeleri, özellikle de doların artışından sonra pek çok vatandaş tarafından merak edildi.  Doların uçan fiyatlarına tutunanlar için, alışverişlerini engellediğini hissedenler için, Memiş alternatif yatırım araçlarını göz önünde bulundurmalarını öneriyor. Memiş, borsa ve altının, uzun bir maratonun sonunda bekleyen ödül gibi kârlılık potansiyelini ön plana çıkarıyor. Aynı zamanda, döviz piyasasının dalgalı denizlerinde yüzüyorken ne kadar dikkatli olunması gerektiğinin de altını çiziyor.

Memiş, doların yükseliş gösterdiği zamanlarda Euro'nun da benzer bir yükselişte olduğuna dikkat çekiyor. Netice itibariyle, gözlerimizi dolardan avroya kaydırmanın, başvurulabilir bir yatırım alternatifi olabileceğini düşündürüyor. Ancak, herhangi bir yatırım hamlesi yapmadan evvel detaylı bir piyasa incelemesi ve risk analizinin mihenk taşı olduğunun vurgusunu da yapıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön