08 / 05 / 2024

Dolar fiyatları uçacak mı? Dolar/TL 1 Mayıs 2022 kaç lira? İşte son dakika gelişmeleri...

Dolar fiyatları uçacak mı? Dolar/TL 1 Mayıs 2022 kaç lira? İşte son dakika gelişmeleri...

Dolar/TL milyonlarca kişi tarafından yakından izleniyor. Dolarla ilgili 'Dolar bugün kaç lira?, Dolar alış satış fiyatı ne kadar?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar? Dolar alış satış fiyatı 1 Nisan 2022 kaç lira? Doları neler bekliyor? İşte 1 Mayıs 2022 güncel dolar kuru



'Dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar?' sorusu sık sık araştırılıyor. Dolar fiyatları her geçen gün değerlenerek bir adım daha zirveye yaklaşıyor. Milyonlarca kişi son dakika dolar kurunu yakından takip ediyor. 

Dolar fiyatları uçacak mı? Dolar/TL 1 Mayıs 2022 kaç lira? İşte son dakika gelişmeleri... 

Bugün sabah saatleri itibariyle dolar alış fiyatı 14,85 lira, satış fiyatı ise 14,95 lira seviyesinden işlem görüyor. 1 dolar bugün satış fiyatı 14,95 lira oldu. 

Dolar satıp TL'ye geçecekler için kırmızı alarm! Bu bilgi olmadan sakın işlem yapmayın

Altın fiyatlarında bayram rüzgarı! Gram altın, çeyrek altın, tam altın kaç lira? 1 Mayıs 2022 altın fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Yeni indirim geldi mi? Opet, Petrol Ofisi, BP, Total ve Shell 1 Mayıs fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön