03 / 05 / 2024

Dolar kahini Selçuk Geçer'den uyarı: 'Korku filmine hazır olun'

Dolar kahini Selçuk Geçer'den uyarı: 'Korku filmine hazır olun'

Selçuk Geçer, tırmanışa geçen dolar için korkutan açıklamayı yaptı. İsabetli döviz tahminleri ile tanınan Geçer, bu defa akaryakıt fiyatları içinde kritik uyarılarda bulundu.



"20 Aralık operasyonunun ardından dolar 14 liradan tekrardan 18'e yükseldi. Yapmayın vatandaşı büyük zarar uğratıyorsunuz. Bugünkü 18 lira Aralık'taki 12 liraya denk. Nass var demeye başlarsa anlamamız lazım ki kuru önce 26'ya götürecekler ardından oradan vuracaklar 18'e düşürecekler. Sonra nasıl indirdik diyecekler. DİBS'i açıkladılar bakın ne hale geldi. Kırılganlıklar yalnızca cari açıkla sınırlı değil. Döviz açıkları bulunuyor şirketlerin.. Onları batırma derecesine görülebilir. Enflasyonun önü alınamıyor. Hiçbir şey kotnrol altında değil. Seçim zamanında hükümetin zaman kazanma dışında bir hamlesi yok."

Dolar kahini Selçuk Geçer den uyarı: Korku filmine hazır olun

Selçuk Geçer, "Piyasanın çok üstünde enflasyon gelecek dedim. Nitekim geldi. Hikaye çok basit aslında. Makro grafikleri okuyorum. İhtiyacın olan parayı satarak dolar alma. Konut çok büyük bir balon haline gelmiş durumda. İhtiyacım yoksa konut almam kesinlikle. Bu yapay bir kriz. 2023 2024'te ne demek istediğimi daha net anlayacaksınız. Bu kriz atlatıldıktan sonra çok büyük bir refah dönemi gelecek. 5-6 yıl sonra asıl korku filmi başlayacak. TL değer kaybedecek." yorumunda bulundu.

Editörün Notu: Bu haber 23 Haziran 2022, saat 23.30'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 35 kuruş, euro 18 lira 25 kuruş, altının gramı ise bin 21 lira 33 kuruş değerindedir.

İslam Memiş altını olanları uyardı!

Merkez Bankası net rezervi açıkladı! Bakın kasada ne kadar var?

Asgari ücrete 2. zam ne kadar olacak? Numan Kurtulmuş açıkladı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön