29 / 04 / 2024

Dolar kritik günler geçiriyor, ya toz duman olacak ya da uçup gidecek! Dolarda flaş son dakika seviyesi

Dolar kritik günler geçiriyor, ya toz duman olacak ya da uçup gidecek! Dolarda flaş son dakika seviyesi

Dolar/TL 17 lira seviyelerini geçti. Dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Doları yakından takip edenler ise dolar yükselmeye devam edecek mi, düşecek mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte dolarda flaş son dakika seviyesi ve tüm merak edilenler...



DOLARDA KRİTİK GÜNLER

Dolar şu günlerde17 lira seviyesini geçti.  Bazi analistlere göre Para ve maliye politikasına dair araçların dövizi durdurmaya yönelik çalışmalarının sonuçları doğrultusunda ya dolar tamamen fırlayacak ya da toz duman olup değer kaybedek. Dünya genelindeki diplomatik hareketler, enflasyon verileri, fazi kararları dolar kuru üzerinde etkili olmaya devam ediyor. 

Öyleyse dolar bugün kaç TL oldu? Dolar/TL bugün ne kadar? İşte dolarda flaş son dakika seviyesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön