06 / 05 / 2024

Dolar kuru sadece 18 gün sonra bu kadar olacak! Bakmadan aldım demeyin bakın

Dolar kuru sadece 18 gün sonra bu kadar olacak! Bakmadan aldım demeyin bakın

Dolar kurunun kaç TL olacağı merak ediliyor. Bazıları doların düşeceğini savunsa da dünya piyasalarındaki son durum o yönde değil. Gelin dolarla ilgili tüm gelişmeleri birlikte inceleyelim ve doların 18 gün sonra geleceği seviyeye bakalım.



Dolar fiyatları yeniden yükselişe geçti. Fiyatların yükselişe geçmesiyle birlike hem elinde doları olanlar hem de dolar almak isteyenler kur gelişmelerine daha fazla odaklanmaya başladı. Analistlerden elinde doları olanları ya da olmayanları ilgilendiren tahminler geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön