22 / 07 / 2024

Dolar önce 30 lira sonra 70 lira olacak! Üstelik ne zaman olacağı da belli! Dolar almadan önce bunu okuyun

Dolar önce 30 lira sonra 70 lira olacak! Üstelik ne zaman olacağı da belli! Dolar almadan önce bunu okuyun

‘Doları adım adım bilen kişi’ olarak adlandırılan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kritik ve korkutucu açıklamalarını gerçekleştirdi. Dolar için 30 lira ve 70 lira rakamlarına dikkat çeken Selçuk Geçer, tarih de verdi. İşte detaylar…




DOLAR KURUNDA KADEMELİ ARTIŞ

Doların ilk olarak 30 lira daha sonra da kademeli şekilde 70 lira olacağını dile getiren Selçuk Geçer, 1994 krizinden daha kötü bir zaman dilimine girilebileceğine dikkat çekti.

Dolarda kademeli artışa dikkatleri çeken Selçuk Geçer, "Son iki üç senedir pek sakin geçmiyor fakat yine de sonbahara göre sakin diyebiliriz. Kış ayları zaten sert geçer, kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşmeler yaşanır" şeklinde konuştu.

ENFLASYON DOLARI 30 TÜRK LİRASI’NA ÇEKECEK

Yalnız olarak enflasyonun etkisinin kuru 30 Türk Lirası’na çekeceğini dile getiren Geçer ," Ben yalnız enflasyonun etkisinin kura uygulanması ile 30 Türk Lirası kıyısına geleceğimizi hatta geçebileceğimizi öngörüyorum dolar kurunda. Parite etkisi çok daha şiddetli olur ise bu biraz daha yukarı olabilir" şeklinde konuştu.

 Dolar önce 30 lira sonra 70 lira olacak! Üstelik ne zaman olacağı da belli! Dolar almadan önce bunu okuyun

Daha ucuz nasıl cep telefonu sahibi olunur? Cep telefonu almak isteyenler dikkat! Artık bu yöntem kullanılıyor

Euro dolar savaşı devam ediyor! Elinde euro bulunan herkes bu haberi okusun! Bütün detaylar burada

Bir ay sonra altın ve doların ne kadar olacağı ortaya çıktı! Bu haber okunmadan ne dolar alınır ne de altın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön