18 / 05 / 2024

Dolar önce 30 TL sonra 70 TL olacak! Zamanı da net! Bu haber okunmadan dolar alınmaz

Dolar önce 30 TL sonra 70 TL olacak! Zamanı da net! Bu haber okunmadan dolar alınmaz

‘Doları adım adım bilen kişi’ olarak isimlendirilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kritik ve korkutucu ifadeleri aktardı. Dolar için 30 Türk Lirası ve 70 Türk Lirası rakamlarına dikkat çeken Selçuk Geçer, tarihi de verdi. İşte detaylar…



Spesifik olarak dolar tahminleri ile tüm ülkenin gündeminin sarsan, söylediği bir cümle haftalarca konuşulan aynı zamanda gündemden hiçbir zaman inmeyen ve sosyal medyanın da en çok konuştuğu ekonomistlerden biri olan para piyasaları uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında korkutucu birtakım açıklamalarda bulundu.

Doların kademe kademe bir düzeyde daha yükseleceğini ifade eden getiren Geçer, parite etkisine dikkat çekerek doların 70 liraları bulacağını dile getirdi. Peki dolar ne zaman 70 lira olacak? Ünlü ekonomist Geçer, tek tek bu sorulara cevap verdi.

Uygulanmış olan kötü para politikalarının neticelerinin ağır olacağına her açıklamasında dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, 2022 yılının sonunda doların görmüş olacağı rakamı da dile getirdi. Kademe kademe artışı dile getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için "70  lira olacak" dedi tarihi de aynı şekilde açıkladı.

Dolar önce 30 TL sonra 70 TL olacak! Zamanı da net! Bu haber okunmadan dolar alınmaz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön