22 / 07 / 2024

Dolar önce 30 TL sonra 70 TL olacak! Zamanı da net! Bu haber okunmadan dolar alınmaz

Dolar önce 30 TL sonra 70 TL olacak! Zamanı da net! Bu haber okunmadan dolar alınmaz

‘Doları adım adım bilen kişi’ olarak isimlendirilen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kritik ve korkutucu ifadeleri aktardı. Dolar için 30 Türk Lirası ve 70 Türk Lirası rakamlarına dikkat çeken Selçuk Geçer, tarihi de verdi. İşte detaylar…




DOLAR KURUNDA KADEMELİ ARTIŞ

Doların ilk olarak 30 Türk Lirası daha sonra da kademeli bir şekilde 70 Türk Lirası olacağını dile getiren Selçuk Geçer, 1994 yılı krizinden daha kötü bir zaman dilimine girilebileceğine vurgu yaptı.

Dolarda kademeli artışlara dikkatleri çeken Selçuk Geçer, "Son iki üç yıldır pek sakin geçmiyor ama yine de sonbahar aylarına göre sakin diyebiliriz. Kış ayları her zaman sert geçer, kur hareketleri açısından baktığımızda da sertleşmeler yaşanır" ifadelerini kullandı.

ENFLASYON DOLARI 30 TÜRK LİRASI’NA ÇEKECEK

Yalnız olarak enflasyonun etkisinin kuru 30 liraya çekeceğini dile getiren Geçer ," Ben yalnız enflasyonun etkisinin kura yansıması ile 30 lira kıyısına geleceğimizi hatta geçebileceğimizi söylüyorum dolar kurunda. Parite etkisi çok daha şiddetli olursa da bu biraz daha yukarı olabilir" ifadelerini kullandı.

Dolar önce 30 TL sonra 70 TL olacak! Zamanı da net! Bu haber okunmadan dolar alınmaz

Otomobil fiyatları 100 bin lira düştü! Şimdi tam zamanı! 15 Eylül’e kadar vaktiniz var

Promosyon yarışında son dakika! Emekli promosyonunda rakamlar değişti! Garanti, TEB, ING, Ziraat, Yapı Kredi…

Benzin ve motorinde deprem! Akaryakıta zam mı var? Opet, Total, Petrol Ofisi, Shell 4 Eylül 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön