03 / 05 / 2024

Dolar önde geliyor! Kritik seviyeye yaklaştı!

Dolar önde geliyor! Kritik seviyeye yaklaştı!

FED'in faiz oranlarını açıklamasının ardında piyasalarda bir hareketlilik yaşandı. Öte yandan Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin devam etmesi döviz kurlarını etkilemeye devam ediyor. Dolar/TL güne 14,74 liradan başladı. Peki dolar gün içerisinde kaç lira oldu?



DOLAR/TL SON DURUM 18 MART 2022

Dolar FED'in faiz kararından bir önceki gün, güne14,74 seviyesinde başlarken, FED'in faiz kararının sabahında ise yüzde 0,05 değer kaybederek 14,68 lira oldu. Dün sabah doların alış fiyatı 14,59 lira, satış fiyatı ise 14,68 lira iken kapanışı  14,77 liradan yaptı. Dolar kuru 18 Mart Cuma sabahına ise 14,74 liradan başlarken, gün içerisinde yükselen dolar 14,82 lira oldu.

Kritik gün: Dolarda beklentiler yükseliyor...

FED sonrası dolarda beklentiler yükseldi: Dolar 20 lira olur mu?

Dolarda FED rüzgarı! İşte 17 Mart 2022 dolar kuru!

Dolar yükseliyor! Tekrar 15 sınırına yaklaştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön