Ekonomi

Dolar yükseliyor! Dolar kaç para oldu? 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...

Dolar yükselmeye devam ediyor. ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dolar fiyatları hız kesmeden yükselişine devam etti. Peki dolar şu anda kaç para? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kaç lira? İşte 12 Mayıs 2022 son dakika dolar kuru...Piyasalarda her gün dolar kuru yakından takip edilirken dolardaki yükseliş milyonlar tarafından sorgulatılmaya başlandı: dolar neden yükseliyor? Dolar güne 15,48 seviyesinde başlarken gün içinde değer kazandı

Dolar kuru hafta içerisinde hızla yükselmeye başladı. Piyasalarda her gün dolar kuru yakından takip edilirken dolardaki yükseliş milyonlar tarafından sorgulatılmaya başlandı: dolar neden yükseliyor? Dolar güne 15,48 seviyesinde başlarken gün içinde değer kazandı.

Peki dolar/TL ne kadar oldu? Dolar kaç para? Dolar/TL alış satış fiyatı ne oldu? İşte son dakika dolar kuru...

Dün piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları açıklandı. ABD'de nisan ayında yıllık enflasyon yüzde 8,3 olarak açıklandı. Beklenen kritik gelişmenin gelmesi ile piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı.

DOLAR NE KADAR? 12 MAYIS 2022 DOLAR/TL

Dolar kuru bu hafta içesinde hızla yükselmeye başladı. Dün güne 15,48 seviyesinde başladı. ABD enflasyon rakamlarından sonra 15,43 lira seyiyesinden işlem gördü.  12 Mayıs 2022 sabahı dolar alış fiyatı 15,36 lira, satış fiyatı 15,43 liradan güne başladı.

Dolar kuru kapanışta alış fiyatı 15,41 lira, satış fiyatı ise 15,52 lira seviyesinde işlem görüyor.

Fırtına değil, kasırga geliyor! ABD enflasyonu sonrasında dolar, bitcoin ve altın ne olacak? 

Dolar yükselecek mi? Dolarda son durum ne?