05 / 05 / 2024

Dolar zincirleri kırdı artık özgür! Dolar bugün kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

Dolar zincirleri kırdı artık özgür! Dolar bugün kaç TL? İşte 31 Temmuz 2022 güncel dolar kuru...

Dolarda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından oldukça yakından izleniyor. Uzun bir süre 17 Türk Lirası seviyelerinde gezinen dolar 18 TL oldu mu? Dolar düştü mü, yükseldi mi? 1 dolar kaç TL? Bugün dolar kuru ne kadar oldu? İşte 31 Temmuz 2022 dolar kuru!



SELÇUK GEÇER DOLAR BU SAATTEN SONRA DÜŞSE DE BİR ŞEY FARK ETMEZ DEMİŞTİ!

Selçuk Geçer, dolarda yaşanacak düşüşlerin bu saatten sonra bir önemi olmadığını belirterek "Merkez Bankası dolar kuruna doğrudan değil dolaylı yoldan müdahale ediyor. Çok sert de düşüşler olmuyor. Dolar kuru 17,50 TL’ye dahi düşse bir şey ifade etmez." dedi.

Bu tür dalgalanmaların yaşanacağını hatta konuşmaya bile gerek olmadığını belirten Geçer, "Dolar kuru 10 TL’ye düşerse o zaman konuşalım." dedi.  Dolarda yükseliş beklediğini sürekli belirten Selçuk Geçer, "Dolar kurunda bu saatten sonra yüzde 10’luk bir yükseliş benim için sürpriz olmayacak. Bu da dolar kurunun 20 TL olması demektir."  şeklinde konuştu.

Dolar bugün ne kadar? 29 Temmuz dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!DOLAR KURU NE KADAR? DOLAR YÜKSELDİ Mİ, DÜŞTÜ MÜ? İŞTE 27 TEMMUZ 2022 GÜNCEL DOLAR KURU

Haftaya yükseliş ile başlayan doların dün alış fiyatı 17,88 TL'den satış fiyatı ise 17,99 TL'den işlem gördü.

Doların bugün alış fiyatı  17,86 TL olurken satış fiyatı  17,92 TL olarak kaydedildi.

Gümüş dur durak bilmiyor! 1 Gram gümüşü bile olan elini çabuk tutsun! 31 Temmuz 2022 güncel gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında son dakika depremi! 1 gram bile altınınız varsa hemen bakın! İşte 31 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Akaryakıtta son dakika! Akaryakıtta fiyatlar değişti! BP, Opet, PO, Total, Shell 31 Temmuz 2022 güncel fiyat listesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön