05 / 05 / 2024

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği Piyasa Uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili son dakika uyarısı yaptı. İşte detaylar...



İTHALAT İLE İHRACAT ARASINDAKİ MAKAS ARTIYOR MU?

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada, 1Temmuz ayı itibari ile 1.7 milyar dolara geldi dış ticaret. Geçen aydan bu yana yüzde 147'lik bir artış var. Faizler indirildikçe enflasyon düşecekti olmadı." diyerek, şimdi doları düşürerek ihracatı artırmaya çalıştıklarını dile getirerek, onunda olmasının mümkün olmayacağını söyledi. Selçuk Geçer, yaptığı açıklamada ithalat ile ihracat arasındaki makasın her geçen gün arttığını söyledi.

DOLAR KITLIĞINA DEĞİNDİ

Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı açıklamada ihracatın her geçen gün daralmaya devam ettiğini dile getirerek, önümüzdeki dönem dış ticaret açığının artacağını dolayısıyla da dolara olan ihtiyacın her geçen gün daha da artacağını, dolar kıtlığı oluşacağını dile getirdi. Selçuk Geçer yaptığı açıklamada "Dolarda büyük bir kırılma ile karşı karşıya olduğunu bize gösteriyor" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön