05 / 05 / 2024

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği Piyasa Uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili son dakika uyarısı yaptı. İşte detaylar...



DIŞ TİCARET AÇIĞINDA KORKUNÇ RAKAMLAR 

Selçuk Geçer yaptığı açıklamada ihracatın azaldığını, ithalatın arttığını, bunun da büyük bir dış ticaret açığına sebep olduğunu dile getirerek, 50 milyar dolar kapatmak için dövizi yükseltmenin gerektiğini söyledi. Yaptığı açıklamada bunu da geçen yıl yaptıklarını dile getirerek. bu sene de bunu daha agresif bir şekilde yapacaklarını söyledi. Bunun da bizi 110 ila 120 milyar dolar dış ticaret açığına götüreceğini dile getiren Ekonomist Selçuk Geçer, "Türkiye'den para kaçışı da var. Kredi notlarımız patır patır düşürür. Ekonomik krizden ekonomik krize koşarsınız. Merkez bankasının faiz indirmesinin nedeni buydu." dedi.

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

DOLAR KURU FIRLAYACAK

Ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kıtlaşan doların hem piyasada hem ekranda sert bir şekilde gitmesine neden olacağını dile getirerek, söz konusu kurun yukarı doğru fırlamasının enflasyonun yükselmesine ve işsizlik furyasını beraberinde getirerek, "İnsanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladı. En çok vatandaş kaybedecek." dedi.

DOLARDA YÜZDE 100 HAREKET GELEBİLİR

Yaptığı açıklamda bu dış ticaret açığıyla bu kısa vadeli borçlarla dolar kıtlığıyla önümüzdeki çok agresif hareketleri görülebileceğini kaydeden Selçuk Geçer, yükselmelerden bahsetmediğini, net bir kırılma ile karşılaşılabileceğini ve yüzde 100'lük bir hareket gelebileceğini söyledi.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Ödeme yapılan iller güncellendi! Hemen evde bakım aylığı yatan illere bakın

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

TOKİ'den Ankaralılara son dakika ucuz konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Tam 635 konut geliyor!

Altın yerle bir oldu! Altını olanlara son dakika şoku! Altın ne zaman uçacak? İslam Memiş tarih verdi! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön