06 / 05 / 2024

Dolarda nefesler kesildi! İşte 13 Mart 2022 dolar kuru...

Dolarda nefesler kesildi! İşte 13 Mart 2022 dolar kuru...

Dolar kuru geçen haftalarda Rusya tarafından Ukrayna'ya başlatılan harekatın ardından tırmanmaya başladı. Peki geçen hafta büyük atağa geçen dolar 13 Mart 2022 Pazar sabahına nasıl başladı? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...



Dolar/TL, Rusya tarafından Ukrayna'ya başlatılan harekatın ardından atağa geçti ve rekor seviyelere kadar ulaştı. Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan gerilimde yükselişler yaşandıkça dolar kuruda hızlı bir artış sergiledi. 

Dolarda nefesler kesildi! İşte 13 Mart 2022 dolar kuru...

Dolar bu haftanın ilk gününe 14,34 TL'den başladı, 14,37 TL'den kapattı; cuma günü ise 14,97 TL'den güne başlayan dolarda kapanış 14,77 TL'den oldu. 

Peki dolar bugün kaç TL? Dolar 13 Mart 2022 Pazar sabahına nasıl başladı? İşte milyonlarca kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön