30 / 04 / 2024

Dolarda son durum! İşte 20 Mart 2022 güncel dolar kuru...

Dolarda son durum! İşte 20 Mart 2022 güncel dolar kuru...

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra yükselişe geçen döviz kurlarında dalgalanma devam ediyor. Peki yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar kuru hafta sonu ne kadar oldu? İşte 20 Mart 2022 dolar kuru...



Amerikan Merkez Bankası'nın piyasaların merakla beklediği faiz oranlarını açıklamasından sonra piyasalar da hareketlendi. Yine diğer taraftan Rusya ve  Ukrayna arasındaki gerilimin sürmesi de döviz kurlarında dalgalanmalara neden oldu.  

2018 yılının Kasım ayından itiberen ilk defa faiz artırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, dün dolar kurunun satış fiyatı14,86 lira, alış fiyatı ise 14,75 TL'ydi.

Dolarda son durum! İşte 20 Mart 2022 güncel dolar kuru...

15 LİRA SINIRINA DAYANMIŞTI

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kuru geçtiğimiz haftalarda 14,90 seviyelerini geçmiş ve 15 lira sınırına dayanmıştı. Merak edilen ve aratılan dolar kuru haftanın son işlem günü ise güne 14,74 liradan başlayan dolar kuru kapanışı 14,82 liradan yaptı.

Peki dolar kuru bugün ne kadar oldu? Dolar hafta sonu ne kadar oldu? 1 dolar ne kadar? İşte 20 Mart 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön