02 / 05 / 2024

Dolarda o tarih çok kritik! İslam Memiş uyardı!  Karar vermeden önce mutlaka göz atın!

Dolarda o tarih çok kritik! İslam Memiş uyardı!  Karar vermeden önce mutlaka göz atın!

Doların yükselen eğrisi devam ederken, yatırımcılar gün gün gelişmeleri takip ederek kararlarını yönlendirmeye çalışıyor.  Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların gideceği seyre yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu? Dolar için hangi tarihler kritik? Elinde doları olan satmalı mı elinde mi tutmalı?



Hem yukarı hem de aşağı yönlü dalgalı bir seviyede fiyatlamalar olacağına dikkat çeken piyasa uzmanı İslam Memiş, borsanın bu seyrinin  devam edeceğini, satışa gelindiğinde son hamlede ise aşağıda bir miktar daha düzeltme alanı bulunduğunu dile getirdi. Teknik olarak bir düzeltme gerekliliği bulunması  nedeniyle düşüşlerin mutlaka gerçekleşeceğine vurgu yapan Memiş, bu konunun yatırımcılar tarafından değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Dolarda o tarih çok kritik! İslam Memiş uyardı!  Karar vermeden önce mutlaka göz atın!

DOLAR O TARİHTE İPİNİ KOPARACAK

Küçük yatırımcıların da büyük yatırımcıların da en sevdiği yatırım araçlarından olan Dolar açısından değerlendirildiğinde stabil bir dalgalanma bulunmadığına vurgu yapan İslam Memiş, 18,81 liralar seviyesinde bulunan doların serbest piyasalarda 19,05 ile 19,07 lira aralığında  değişiklik gösterdiği bilgisini verdi. Kapalı Çarşı piyasasına bakıldığında dövizcilerde ve banka şubelerinde dolar kurunun 19 TL düzeyinde gerçekleştiğini belirten İslam Memiş, doların 20 TL’lere  kadar çıkmasının  seçim döneminde şaşırtıcı bir gelişme olmayacağını bildirdi.

İşte Whatsapp’in yeni özelliği! Artık kayıtlı olmasa da profil resmi görülebilecek!

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Oppo A74 akıllı telefon indirime girdi mi? Özellikleri neler? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi  

Tapu harcını düşük ödeyen yandı! Devlet o 80 bin kişinin peşinde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön