01 / 05 / 2024

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED'in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED'in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

Fed'in 75 baz puanlık faiz artırımız sonrası ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde kaç lirayı görebileceğini açıkladı.



DOLAR İÇİN YENİ RAKAMI SÖYLEDİ

Ünlü ekonomist Geçer, sosyal medya hesabı Twitter’dan doların önümüzdeki günlerdeki akıbetini açıkladı. Geçer, rakam vererek, “Fed 75 baz puan faiz arttırdı! Dolar 20 hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer FED in faiz kararı sonrası dolar için yeni tahminini açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Haziran 2022 tarihinde saat 00.10’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,25 Türk Lirası, euro 18,02 Türk Lirası, altının gramı ise 1.016,33 Türk Lirası değerinde.

Kripto para yatırımcılarını paniğe sürükleyen olay! Uzmanlar büyük çöküşü deşifre etti

Merkez Bankası’nın bankalara gönderdiği yazı ortaya çıktı! Dolarla ilgili yeni karar 

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sürpriz için hazırlıklı olun 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön