06 / 05 / 2024

Doları olan herkese kritik uyarı! Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda bir sonraki seviyeyi açıkladı! 

Doları olan herkese kritik uyarı! Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda bir sonraki seviyeyi açıkladı! 

Finans analisti İslam Memiş Fed sonrası altın ve dolar piyasalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda bir sonraki seviyeyi açıkladı. İşte ayrıntılar...



Finans analisti İslam Memiş, dolarla ilgili açıklamasına "Fed’in faiz kararı sonrası dolar endeksi 105 seviyelerini gördü ancak şu an tekrar 103 bandına çekildi" ifadelerini kullanarak başladı. Kararın ardından piyasalarda çok uçan kaçan bir şey olmladığının altını çizen İslam Memiş, bunun nedeninin 3 gün önceden Fed faiz kararının fiyatlanması olduğunu belirtti. 

"Döviz kurlarında yaşanan yukarı yönlü ataklar ve emtia fiyatlarındaki baskılanma beklentinin 3 gün öncesinden alındığını gösterdi. Piyasaların beklentileri doğrultusunda 75 baz puan artış yapıldığında büyük bir hareketlilik yaşanmadı ve piyasalar rahatladı" açıklamasında bulunan Memiş, dolar fiyatındaki bir sonraki adımı duyurdu. 

Doları olan herkese kritik uyarı! Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda bir sonraki seviyeyi açıkladı! 

DOLARDA BİR SONRAKİ ADIM 17,50 

Yurt içinde dolar için kritik seviyeler olduğuna dikkat çeken İslam Memiş, "Dolar/TL kuru 17,30 seviyesinde. Eğer bu seviyenin üzerinde kapanışlar görürsek 17,50 direnç seviyesini takip edeceğiz. Aşağıda ise en güçlü destek seviyesi 16,80 olarak görünüyor" şeklinde konuştu. 

Doları olan herkese kritik uyarı! Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda bir sonraki seviyeyi açıkladı! 

Tgrt Haber'den Zehra Erdin'in haberine göre; İslam Memiş, "Gerileyen enflasyon rakamlarıyla orta ve uzun vadede ev, araba,toprak yatırımı yapmak isteyenler olacaktır. Ben enflasyonda herhangi bir düşüş göremediğim için ev ve araba alacak kişiler elini çabuk tutmalı" dedi. 

Dolar kurunda beklentisi olduğuna da dikkat çeken Memiş, "17,50 lira seviyesi direnç seviyesi olsa da dolar kurunda benim beklentim var. Eğer çok merak ediliyorsa şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, dolar kuru 16,75 TL ve gram altın 980 TL olunca tekrar bir yorum yapacağım. Eğer daha da gerileyecekse bekleyelim veya bu seviye son alım yapabilirsiniz gibi değerlendirmeler yapacağım" şeklinde konuştu.  

Altında son dakika! Herkes biliyordu ama artık değişti! Altın yıl sonunda işte bu rakamı görecek! Hemen bakın!

Kripto paralara Fed darbesi! Bitcoin dibe mi batıyor?

Dolar güç gösterisi yapıyor! Herkes bu rakamlara odaklandı, çok konuşulacak! Dolarda son dakika 18 Haziran 2022


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön