04 / 05 / 2024

Doları olanlar dikkat! O isimden çok kritik açıklama geldi! Elinizi çabuk tutun!

Doları olanlar dikkat! O isimden çok kritik açıklama geldi! Elinizi çabuk tutun!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözdesi dolarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...



PETROL FİYATLARI YÜKSELECEK

Milli Gazete'de yer alan habere göre, elinde döviz ve altın tutan yatırımcılara kritik bilgiler veren İslam Memiş dolar 17,30 üzerinde kapanış yaparsa 17,50 direnç seviyesini takip edeceklerini söyleyerek, 16,50'nin ise direnç seviyesi olduğunu dile getirdi. Gram altındaysa  950 seviyesinin direnç seviyesi olduğunu söyleyen Memiş, altının ons fiyatında boğa piyasası görülebileceğini söyleyerek, "Petrol fiyatlarında yeni rekorlar gelecek. Çünkü hala Rusya etkisi var." dedi.

Doları olanlar dikkat! O isimden çok kritik açıklama geldi! Elinizi çabuk tutun!

DOLAR VE ALTIN NE KADAR DÜŞECEK?

Yaptığı açıklamada gelecekte enflasyonun düşme olasılığının olmadığına değinen İslam Memiş, enflasyonun düşeceğini öngörmediğini söyleyerek, bundan dolayı ev araba arazi alacak olanların elini çabuk tutması gerektiğini kaydetti. Dolar kuru 16,75'e kadar, gram altın 980 seviyesine gerileyince tekrar yorum yapacağını kaydeden İslam Memiş, "Sonunu düşünen kahraman olamaz. Bu süreçte kazanan biz olacağız" dedi.

Ekonomist Kaan Sarıaydın, "doları 3 TL'ye düşürecek formülü" açıkladı

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Dolardaki son durumu gören inanamıyor! Dolar kurunda son dakika! Hemen 19 Haziran 2022 dolar kuruna bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön