24 / 07 / 2024

Doları olanlar hemen baksın! Tarih verip Aralık'ta doların ne kadar olacağını açıkladılar

Doları olanlar hemen baksın! Tarih verip Aralık'ta doların ne kadar olacağını açıkladılar

Doları olan vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Ünlü banka HSBC, aralık ayına ilişkin dolar tahmini paylaştı.




HSBC tarafından konuyla ilgili gerçekleştiren açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Mevsimsel turizm gelirlerinin daha az destekleyici olması ve Avrupa’da resesyon baskısı ile ihracatın zayıflamaya devam etmesiyle Türk lirasının sonbaharda daha belirgin şekilde değer kaybedeceğine inanıyoruz”

SONBAHARDA DOLARDA YÜKSELİŞ OLACAK 

Para politikasında önümüzdeki dönemde değişiklik olabileceğine dair bir işaretin olmadığı belirtildi. Kur korumalı mevduatın yurt içi yerleşiklerin büyük dolar alımlarını önlemede rol oynamaya devam ettiği ifade edilerek, şunlar denildi:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön