Altın & Dolar

Doları olanların etekleri tutuşacak! Selçuk Geçer 'her an gelebilir' dedi dolarda yeni senaryoyu anlattı! Bir ilk olacak

Dolar/TL kuru enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yüzde 0,2 artışla 33,2840 seviyesinde işlem gördü ve rekor tazeledi. Yatırımcılar dolara odaklanırken,  Ekonomist Selçuk Geçer'den ise dolarla ilgili beklenmedik bir açıklama geldi. 

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında değer kayıpları devam ediyor. Bugün bankalararası piyasalarda açılışta yüzde 0,2 artarak 33,2840 TL seviyesinde işlem gören dolar/TL kuru, enflasyon verilerinin etkisiyle üçüncü kez rekor tazeledi. Dolar kurunda yükseliş trendi devam ederken yatırımcıları gözü de dolar kuruna çevrildi. Dolar ne olur? sorusu merak edilirken Ekonomist Selçuk Geçer'den beklenmedik bir açıklama geldi. 

DOLARDA BİR İLK OLACAK!

Selçuk Geçer, dolar kuru için vergi sisteminden bahsetti. Geçer önlem alınmazsa eğer özellikle Kapalıçarşı'da fiyatların çok yükseleceğini söyledi.

Geçer olası bir vergi hamlesinin dövizin bankalar arasında ve serbest piyasada farklı fiyatlarda işlem görmesine neden olabileceğine ilişkin de açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, önlem alınmaz ve vergilendirmeye başvurulursa doların özellikle Kapalıçarşı’da daha yüksek fiyatlandırılabileceğini belirtti.

VERGİ SİSTEMİ DOLARDAKİ MAKASI DAHA ÇOK AÇACAK

Bankaların döviz yatırımcısı elde etmek için daha yüksek fiyatlar teklif edebileceğine de işaret eden Selçuk Geçer, olası vergi uygulamasının dolardaki makası daha da açacağını söyledi.

DOLAR BUGÜN REKOR KIRDI! BUGÜN DOLAR NE KADAR? GÜNCEL DOLAR KURU KAÇ LİRA? KAPALIÇARŞI DOLAR/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI

ABD'deki resesyon ihtimallerinin güçlenmesi haftanın yeni gününde Dolar/TL'de yeni rekoru getirdi. Döviz kurlarındaki hareket bugünde devam ediyor.

Milyonlarca yatırımcı dolar kurunu araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Güncel dolar kaç lira? Dolar/TL kuru kaç lira? 1 dolar ne kadar oldu? 5 Ağustos dolar/TL kaç lira? Dolar kuru bugün enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından rekor kırdı.  İstanbul serbest piyasada dolar 33,35 liradan, euro 36,35 TL seviyelerinden işlem görüyor.

Altını bilen adam İslam Memiş altında bu haftayı işaret etti! Altın fiyatları düşecek mi? Yatırımcılar hazır olun!

Yastık altında 1 gram bile altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Satalım mı, bekleyelim mi? 5 Ağustos altın fiyatları 

Atilla Yeşilada'dan altın yorumu! Gram altın o tarihte 3 bin TL'yi görecek!