03 / 05 / 2024

Doları ve altını olanlar dikkat! Olacakların senaryosu önceden açıklandı! Geri sayım başladı, zamanı geldiğinde...

Doları ve altını olanlar dikkat! Olacakların senaryosu önceden açıklandı! Geri sayım başladı, zamanı geldiğinde...

Dolar kurunda meydana gelen artıştan güç alan gram altın da bu süreçte bin 30 TL seviyesinin üzerinde denge buldu. Piyasada yaşanan bu hareketliliğin ardından gözler altın denince akıllara ilk gelen isim İslam Memiş’e çevrildi. İşte Memiş'in açıklamaları...



Yurtiçi piyasalarda altın ve dolarda dalgalanmalar sürüyor. Merkez Bankası’nın aldığı faiz kararının ardından dolar kurunda hızlı bir artış izlendi ve toplantı öncesi 17 lira 95 kuruş seviyelerinde seyreden kur, karar sonrası hızlı bir atakla 18 lira 14 kuruş seviyesine kadar tırmandı. Dolar kuru böylece 2022 senesinin en yüksek zirvesini test etmiş oldu.

Altın kahini İslam Memiş

Bir diğer yandan dolar kurunda meydana gelen artışıştan güç alan gram altın da bu süreçte bin 30 TL seviyesinin üzerinde denge buldu. Piyasada yaşanan bu hareketliliğin ardından gözler altın denince akıllara ilk gelen isim İslam Memiş’e çevrildi. Memiş, gram altın için beklenen müjdeyi verirken Eylül ayını yeniden vurguladı.

İşte Memiş'in açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön