18 / 05 / 2024

dolar bozduralım mı

dolar bozduralım mı

Dolar kurunda meydana gelen artıştan güç alan gram altın da bu süreçte bin 30 TL seviyesinin üzerinde denge buldu. Piyasada yaşanan bu hareketliliğin ardından gözler altın denince akıllara ilk gelen isim İslam Memiş’e çevrildi. İşte Memiş'in açıklamaları...

Merkez Bankası'ndan rekor dolar alımı! Doların yönü ne olur? Yükselecek mi, düşecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) analitik bilanço verilerine göre geçen hafta 11 milyar dolar ile tarihi bir döviz alımı gerçekleştirdi. Peki bundan sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? 

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İslam Memiş dolar için rakam verdi! 

Altın uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı sornası doların geleceği ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

Dolar tüm zamanların en yüksek seviyesinde! 31,38 TL'ye yükseldi! 

Dolar/TL kuru bu sabah tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Güne yükselişle başlayan dolar/TL kuru 31,38 TL'den işlem gördü. Dolarda son dakika gelişmesi...

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

Selçuk Geçer: 'Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak' dedi geleceği net seviyeyi verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini söyledi. Geçer ''Dolar tüm zamanların rekorunu kıracak'' dedi.

Elinde dolar olanlara müjde! Dolar zirveden inmiyor! 6 Şubat 2024 dolar/TL kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde yine rekor tazeledi. Dolar kuru zirveden inmiyor. Bugün dolar ne kadar oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç lira? 6 Şubat 2024 dolar kuru...

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekleyelim mi? Doları olanlar dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda dalgalanma devam ediyor. Yatırımcılar ''elimizdeki dolarları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Doları olanlar dikkat! Dolar bugün ne kadar oldu? 

Merkez Bankası hakkında flaş gelişme. Bir anda kasa dolar doldu. Müthiş haber şimdi geldi

Merkez Bankası hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Merkez Bankası'nın kasası adeta dolar doldu.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt geldi! Doların geleceği seviyeyi görenler gözlerine inanamayacak

Dolar/TL kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden dolar kuru için, yatırımcılar ''dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunu araşıtırıyor. Dev banka doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak.

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt geldi! İşte doların geleceği seviye!

Dolar/TL kuru 27 TL seviyesine yükseldi. Yatırımcılar ise bu seviye karşısında ''Dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunu araştırmaya başladı. Peki dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar için ağustos uyarısı! Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar ne kadar olacak?

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte dolar kurunda yükseliş başladı. Peki elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar için ağustos uyarısı! Dolar ne kadar olacak?

dolar bozduralım mı Haberi

dolar bozduralım mı

Yurtiçi piyasalarda altın ve dolarda dalgalanmalar sürüyor. Merkez Bankası’nın aldığı faiz kararının ardından dolar kurunda hızlı bir artış izlendi ve toplantı öncesi 17 lira 95 kuruş seviyelerinde seyreden kur, karar sonrası hızlı bir atakla 18 lira 14 kuruş seviyesine kadar tırmandı. Dolar kuru böylece 2022 senesinin en yüksek zirvesini test etmiş oldu.

Bir diğer yandan dolar kurunda meydana gelen artışıştan güç alan gram altın da bu süreçte bin 30 TL seviyesinin üzerinde denge buldu. Piyasada yaşanan bu hareketliliğin ardından gözler altın denince akıllara ilk gelen isim İslam Memiş’e çevrildi. Memiş, gram altın için beklenen müjdeyi verirken Eylül ayını yeniden vurguladı.

İşte Memiş'in açıklamaları...

İSLAM MEMİŞ GRAM ALTINDA MÜJDEYİ DUYURDU

Twitter üzerinden değerlendirmelerini paylaşan İslam Memiş, gram...