03 / 05 / 2024

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Dolar ve altın piyasasında hareketlilik tam gaz devam ederken analistler doların 4 ay sonra göreceği rakamı açıkladı! Dolar 15 değil 20 değil o rakamı görecek! Hemen bakıp, dövizciye koşun!



4 AY SONRA DOLARI OLAN KÖŞEYİ DÖNECEK!

Analistler yıl sonunda doların en az 20 Türk Lirası en fazla ise 30 Türk Lirası olacağını belirtiyor. Herkes farklı bir seviyeye dikkat çekerken hepsi doların düşmeyeceği konusunda neredeyse kesin konuşuyor. Analistler, dolar ve altına yatırım yapmak için alım vaktinin geldiğini düşünüyor. 

DOLARDA SON DAKİKA! BUGÜN NE DURUMDA? iŞTE 24 AĞUSTOS 2O22 DOLAR KURU...

Şu dakikalar itibari ile doların alış fiyatı 18 lira 20 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 19 kuruştan işlem görüyor. 24 Ağustos 2022 saat 13.47 itibari ile euronun alış fiyatı 18 lira 3 kuruş, satış fiyatı ise 18 lira 8 kuruş bandından işlem görüyor.

Dolarla ilgili piyasaları dumur edecek gelişme! Kısa süre önce resmen duyuruldu

Dolarla ilgili flaş gelişme! Analistler az önce açıkladı

Dolar için korkutan rakam resmen belli oldu! Analistler açıkladı! Bu rakam gerçekleşirse, altın batar! Çok acil bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön