30 / 04 / 2024

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Doların 4 ay sonra geleceği rakam! Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke demeyin!

Dolarda yaşanan hareketlilik, FED'in faiz kararının yaklaşması derken ortalık karıştı. Vatandaşlar bir sonraki hamlesini planlarken, analistler dolar 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Dolar 20 değil 30 değil o rakamı görecek! Şimdi bakın, keşke bilseydim demeyin!



DOLAR NE DURUMDA? 10 EYLÜL 2022 DOLAR NE KADAR? 

Yatırımcılar hafta sonunun ilk gününde doların kaç TL olduğunu merak ediyor. Yurt içi piyasaların kapalı olmasından dolayı yurt dışı verilerinden takip edilen dolar yatay seyrine devam ediyor. Doların sabah saatlerinde alış fiyatı 18.23 TL, satış fiyatı ise 18.33 TL seviyelerinde kaydedildi. An itibari ile doların alış fiyatı 18.28 TL, satış fiyatı 18.30TL. Euro'nun alış fiyatı 18.32TL, satış fiyatı 18.38 TL olarak izlendi. Euro/Dolar paritesi ise 1.00 seviyelerinde seyrediyor.

Doların 12 gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Bomba patlamadan, hemen bakın!

Altının 13 gün sonra geleceği rakam! Analistler, art arda açıkladı! Hemen bakın, keşke demeyin!

Doların 22 gün sonra göreceği rakam! Dolar 18 değil 20 değil o rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı! Koşun bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön