Altın & Dolar

Doların 50 TL olacağı tarih açıklandı! Selçuk Geçer son dakika dolar yorumu!

Dolar/TL kurundaki dalgalanmaya dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer doların 50 TL olacağı tarihi açıkladı. İşte doların 50 TL olacağı o tarih...

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda atak beklediğini söyledi.  Tarih vererek 50 TL'yi göreceğini söyleyen Geçer, dolar yatırımcılarını uyardu. İşte doların 50 TL olacağı tarih...

DOLAR/TL KURUNDA SON DAKİKA!

Dolar/TL kuru bu hafta içinde 33 lirayı gördü. Dolardaki yükselişe işaret eden Selçuk Geçer 50 TL tahminini açıkladı. Bugün dolar/TL kuru saat 15:42 itibariyle 32,75 TL'den işlem gçrüyor. Dolar kuru yüzde 0,46 değer kaybetti. 

MERKEZ BANKASI YIL SONU DOLAR BEKLENTİSİ

Merkez Bankası geçtiğimiz aylarda yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Merkez Bankası tahminlerine göre dolar kuru, 2024 yılının sonunda 40 TL'yi görecek. Dolar kurundaki durgunluğu da hesaba katan TCMB bu tahminini önce 38,50 TL'ye, bu ay ise 37,74 TL olarak güncelledi. 

DOLARIN 50 TL OLACAĞI TARİH!

Ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini açıkladı. Dolarda rekor bekletisinin devam ettiğini belirten Geçer, doların 50 TL olacağını resmen açıkladı.

Selçuk Geçer son videosunda kritik açıklamalarda bulundu. Doların 50 TL'ye gelmesi halinde kontrol edilemeyeceğiin işaret eden Geçer ''Bu durumda 50 olursa şanslı olun" ifadelerini kullandı. 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR NE OLDU? 

Merkez Bankası Faiz kararı bugün belli oldu.  Milyonların merakla beklediği faiz kararı sonra altın ve doların yönünün ne olduğu merak ediliyor.

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı bugün saat 14:00'da açıklandı.  Merkez Bankası bugünkü toplantısında politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu. Karar sonrası dolar /TL kuru düşüşe geçti ve 32,76 lira oldu. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 35,089 liradan aşağı yönlü hareket ediyor. Merkez Bankası kararı sonrası  ons altın ise 2321 dolar olurken, gram altın 2505 liradan işlem görüyor.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? 'Ben olsam bunu yapardım'' diyen İslam Memiş net tarih verdi! Son tren kaçırmayın!

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

İslam Memiş'ten gümüş yorumu! Gümüş fiyatlarında beklenen o rakam geldi! Sıra ons altında!