01 / 07 / 2024

Doların bir hafta sonra geleceği rakam! Bu rakamı gören kalakaldı! Acilen buraya bakın!

Doların bir hafta sonra geleceği rakam! Bu rakamı gören kalakaldı! Acilen buraya bakın!

Bir hafta sonra doların ne kadar olacağı açıklandı. Bunu duymak nefesimi kesiyor. Analistler bir sürü açıklama yapıyor! Bu mesajı şimdi okuyun ve sonra pişman olmayın. İşte tüm detaylar...



Doların bir hafta sonra geleceği rakam! Bu rakamı gören kalakaldı! Acilen buraya bakın!..İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer, doların gerçek değerinin şu anda 24 lira olduğunu ancak hükümetin seçime kadar doları kontrol altında tutmaya çalıştığını açıkladı. Selçuk Geçer, bu artışın artık kontrol altında olmadığına dikkat çekti. Ülkeye getirebilecekleri sıcak para fırsatlarını da dile getiren Geçer, doların önümüzdeki haftalarda yükseleceğini açıkladı. Ayrıca Selçuk Geçer, şubat sonunda 24 liraya ulaşacağını vurguladı.

"BASKILAMAK İMKANSIZ"

Doların değerinin sektörün gerçek değeri olduğunu kaydeden Geçer, ülkemizin kısa vadeli borcunun tüm zamanların en yüksek seviyesinde olduğunu söyledi. Ekonomistler, yaklaşık 190 milyar dolarlık borcu hatırlatarak, bu borcun bir yıl içinde ödenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Geçer, "Böyle bir yakın dönemli borç varken artık doları baskılamaz imkansız, yakında tekrar tırmanmaya başlayacak.” ifadelerini kullandı.

 


Geri Dön