28 / 04 / 2024

Doların fitili ateşlendi, zirveye fırladı! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 25 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!

Doların fitili ateşlendi, zirveye fırladı! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 25 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!

Son Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının ardından dolar değer kazandı. Peki, dolar yükselişe devam edecek mi? 1 dolara ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...



Geçen Perşembe günü, Merkez Bankası tarafından beklenen faiz kararı açıklandı ve piyasalar tarafından büyük bir merakla takip edildi. Karara göre, politika faizi yüzde 8,5 seviyesinden yüzde 15'e yükseltildi.

Dolar/TL kuru ise öncesinde 23.58 lira seviyesinde seyrediyordu. Ancak faiz kararı açıklandıktan kısa bir süre sonra 24.23 TL seviyesine yükseldi ve işlem görmeye devam etti.

Döviz piyasalarında son dönemde gerçekleşen satışlar ve Merkez Bankası'nın politika faizini artırma kararı, yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandırdı. Bu gelişmeler, piyasalarda hareketlilik yaşanmasına ve dolar kurundaki değişimlere neden oldu. Özellikle dolar, euro ve sterlin, yatırımcılar arasında büyük ilgi uyandıran varlıklar haline geldi.

Doları olanlar köşeyi döndü! 1 dolar kaç TL? Euro ve sterlin ne kadar? 24 Haziran 2023 dolar, euro, sterlin fiyatları!

Peki güncel dolar, euro ve sterlin ne kadar? 25 Haziran 2023 Cuma güncel döviz kurları ne kadar? İşte dolar, euro ve sterlin fiyatları...


Geri Dön